Gratis Kijktip Leuke dingen doen

Voor een “dubbeltje” op de eerste rang

Wij houden van film en van de mooie filmhuizen in Amsterdam. Er staan regelmatig films op ons lijstje die we graag willen zien. Jammer alleen dat bioscoopbezoek zo aantikt, je bent al snel een tientje kwijt. Voor de echte filmfanaat is een Pathé -of Cinevillepas een perfecte manier om voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de bios te gaan. Een andere mogelijkheid is meedingen naar een gratis kaartje. Het Parool verloot wekelijks tickets voor voorstellingen. Niet alleen voor de nieuwste films maar ook voor theater en concerten. Als je je abonneert op de nieuwsbrief van de Uitkrant kun je ook regelmatig meedingen naar een kaartje. En hou de aanbiedingen bij het Kruidvat in de gaten, regelmatig geven ze bij producten een (tweede) bioscoopkaartje cadeau.

Tijdens de Nationale Filmdagen van 18 t/m 24 september kun je voor € 5,= naar de bios. Een uitstekende manier om wat ‘to see films’ van je lijst te strepen of gewoon weer eens lekker in het rode pluche te zakken.

IMG_3960

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu