Weekendagenda

IJmarkthallen

Elk eerste weekend van de maand vlooienmarkt in de IJhallen in noord. Ruim 750 kramen, verdeeld over twee hallen en buitenkramen. Vooral in de lente/zomer is het heerlijk om buiten te struinen en leuke kleren, sieraden, curiosa etc etc op de kop te tikken voor een paar euro. Trek er gerust een halve dag voor uit want je komt ogen te kort. Heb je het niet zo op tweedehandsjes? Laatst zag ik (Gerda) rekken vol nieuwe kleding voor weinig.

Image

Zalige Zondag

522245_291763800904653_2100486647_a

Het weekend afsluiten met optredens van stand- up comedians kan bij café Frieda in oud west .  Aanstormend talent laat je schuddebuiken van het lachen of ontlokt je op z’n minst een glimlach.  Ook profs treden op om hun nieuwe grappen te testen.  Café Frieda zit op de hoek van de Jan Pieter Heije- en de Kanaalstraat. Het is een niet al te groot, gezellig cafeetje waar je ook fijn kunt lunchen en terecht kunt voor een muziek of de 2-wekelijkse popquiz. De comedy avond is elke maand. Zorg dat je er op tijd bent, rond 20.15 begint het. Voor de prijs hoef je het niet te laten, geen 15 of 10 maar een bijdrage van 4 euries. Kun je toch mooi een extra drankje bestellen. De zelfgebakken koekjes zijn gratis…..en zalig!

Geen reacties

  • Reply
    Merel
    22 maart 2014 at 12:18

    Kijk ook eens op de last minute ticket shop van het uitbureau! Om 10.00 komt het aanbod van die dag online, van cabaret tot ballet, van alles staat er op met flinke kortingen.

  • Voeg een reactie toe

    Menu