Food for thought Gratis Kleding Op de kop getikt

Sunday Market

Valentines Shopping op 3 februari!

Laat je lief, vriend, moeder of kind weten dat je aan ze denkt… En niet met zomaar iets… Verras ze met bijzondere presentjes van een van de ontwerpers van de Sunday Market! Op 3 februari vind je zowel binnen als buiten bij de Westergasfabriek vele bijzondere stands met onder andere design, fashion, kinderkleding, meubels, sieraden, keramiek… Laat je entertainen door de live muziek, de workshop cupcake beschilderen of de draaimolen voor de kids. En proef van de lekkere hapjes uit de verschillende internationale keukens; Baskische tapas, Engelse pies, warme soep of geniet romantisch samen van een glaasje biologische bubbels. Love is in the air… De toegang is gratis! Westergasfabriek 12.00 – 18.00

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu