Kleding

Zalige Zondag

522245_291763800904653_2100486647_a

Het weekend afsluiten met optredens van stand- up comedians kan bij café Frieda in oud west .  Aanstormend talent laat je schuddebuiken van het lachen of ontlokt je op z’n minst een glimlach.  Ook profs treden op om hun nieuwe grappen te testen.  Café Frieda zit op de hoek van de Jan Pieter Heije- en de Kanaalstraat. Het is een niet al te groot, gezellig cafeetje waar je ook fijn kunt lunchen en terecht kunt voor een muziek of de 2-wekelijkse popquiz. De comedy avond is elke maand. Zorg dat je er op tijd bent, rond 20.15 begint het. Voor de prijs hoef je het niet te laten, geen 15 of 10 maar een bijdrage van 4 euries. Kun je toch mooi een extra drankje bestellen. De zelfgebakken koekjes zijn gratis…..en zalig!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu