Gratis

Wijnproeverij

Zondagmiddag niets te doen en trek in wijn (proeven) en gezelligheid? De wijnwinkels van Grapedistrict hebben niets van een stoffige, oubollige slijterij.  Het zijn mooie, fris ingerichte winkels met enthousiaste, gastvrije en deskundige jongens en meisjes die met passie over wijn kunnen vertellen. Er zijn inmiddels al een flink aantal filialen geopend, ook buiten Amsterdam waar je elk kwartaal kennis kunt maken met (nieuwe) wijnen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van proeverijen (altijd op een zondag van 15.00 tot 17.00) events en wijnnieuws. Of via Facebook waar je je online kunt aanmelden. Bij sommige filialen, waaronder die in oud west, kun je meedoen aan het blindproeven en maak je kans op een paar flessen wijn. De proeverijen zijn gratis fijn om een goed glas te drinken, met medeproevers uit te wisselen en met een paar flessen onder je arm huiswaarts te keren. 
http://www.grapedistrict.nl/Image

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu