Food for thought

Lettervreters

De Rijke Meisjes zijn allebei enorme tijdschriftjunkies. Wij kunnen zo ontzettend genieten van theetjes en een tijdschriftjes op zijn tijd. Maar als je op de kleintjes moet letten, dan is een tijdschriftenverslaving niet al te handig. Tijdschriften zijn best duur, zeker de glossies. Daarom maken de Rijke Meisjes van de nood een deugd en lezen alleen nog maar tijdschriften in het cafe of in de bieb. Kost je niets of hoogstens een kop thee of koffie, en je kunt uren lettervreten en en passant van achter je boekje nog even mensen kijken ook. Een win/win plannetje, lijkt ons.

Van boeken houden de Rijke Meisjes zo mogelijk nog meer, en dat is een nog kostbaardere hobby. Maar wat doe je met al gelezen boeken, ze nemen je kasten en ruimte in beslag, terwijl al weer stiekem de boekenmarktjes en winkels afstruint naar nieuw leesvoer. Wij hebben een budget- en ruimtevriendelijke stelregel: een boek erbij, betekent ook een boek wegdoen. Je kunt het weggeven als kado, of op een bankje in het park achterlaten (bookcrossing) of verkopen via verkoopsites als Marktplaats en Bol.com.

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu