Food for thought Gratis

Laat het lekker los

Op 23 maart a.s. is het landelijke loslaatdag, las ik. Dat is nog eens lekker! Loslaten. De dag is bedoeld om te leren loslaten en eens stil te staan bij bezit en wat het met je doet, en te kijken of het lukt om van je beperkende gedachten of emotionele ballast af te raken. Het idee spreekt dit Rijke Meisje enorm aan. In Amsterdam wordt er een loslaatmiddag georganiseerd bij Organiserum, waar je van 13.30 tot 16.00 uur terecht kan met je spullen en/of probleemgedachten. De spullen krijgen een nieuw leven want ze worden verkocht tijdens een kofferbakmarkt voor een goede doelen stichting in Amstelveen. De gedachten kun je tijdens een workshop leren loslaten. Je kunt ook spullen ruilen. Tot 23 maart kan je meedoen aan een landelijke loslaatuitdaging, maar wat ons betreft kan dat het hele jaar. Succes en pas op dat je niet verdrinkt in de zeeën van ruimte die dat gaat opleveren ;-).

Lees ook deze loslaattips op de site van Psychologie Magazine of volg @loslaatdag op Twitter.

DSC_0808

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu