Gratis Leuke dingen doen

Feest in Oost, het klokje rond (24HOost)

Oost is in rap tempo een almaar leuker en populairder stadsdeel aan het worden. De Dappermarkt is een paar jaar geleden uitgeroepen tot beste markt van Nederland, de leuke winkels en eettentjes poppen zowat wekelijks up, onze favoriete Coffee Company zit er ook (Javaplein). Van ons mag de lente doorbreken, op het terras daar of bij Het Badhuis is het fijn mensen kijken en boekjes lezen.

Voor kunst & cultuur kun je terecht bij het Tropenmuseum, Studio K, het Muiderpoort- en Badhuistheater. Op het Kastanjeplein waan je je in Frankrijk en in het Oosterpark zijn regelmatig leuke dingen te doen.

Komend weekend, 23 en 24 maart valt er extra veel te zien, te proeven, te beleven en te ervaren in Amsterdam Oost bij 24HOost.

Zo kun je genieten van lekkere hapjes op de Pure Markt, schommelen op het Kastanjeplein, een brainstormsessie bijwonen bij Brainstormbureau, voorgelezen worden in een kamer in het Lloyd Hotel, diverse workshops volgen, en nachtkanoen over de Amstel. Daarnaast is het ook nog open Monumentendag in Oost en openen diverse kunstenaarsateliers hun deuren voor het grote publiek.

Bijna alle activiteiten zijn gratis (toegankelijk).

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu