Food for thought Leuke dingen doen

Boekennacht

new hair 008De Rijke Meisjes houden erg van letters, of ze nou in kranten, tijdschriften of boeken staan, ze zijn er dol op! Dus ook op evenementen die met literatuur en de kunst van het schrijven te maken hebben. Wij zijn morgenavond weer te vinden rondom het Spui waar de (5e) Amsterdamse Boekennacht gehouden wordt. De aftrap vindt plaats bij het Lieverdje waar niemand minder dan Maarten van Rossum de opening voor zijn rekening neemt. Het programma is nog uitgebreider dan vorig jaar. Wie/wat/waar kom je te weten bij de informatiekraam maar je kunt ook vanuit je luie stoel de link aanklikken en je eigen programma samenstellen. Het is een uniek evenement waar je schrijvers in het wild kunt tegenkomen en zomaar een praatje aan kunt knopen 😉

Gecharmeerd van onze Zuiderburen? In het NRC gebouw aan het Rokin waar o.a Kristien Hemmerechts acte de présence geeft of heb je meer oren naar muziek op een superleuke locatie? Sonja van Hamel, singer/songwriter en Mieke Stemerdink (die furore maakte bij de band De Gigantjes) laten hun vocale kunsten horen in Kapitein Zeppos. Tussendoor kun je ook genieten van Thomas Verbogt die uiteraard voorleest uit eigen werk en als klap op de vuurpijl de afterpartij met Vic van der Reijt’s 45 toeren. Feest! Echt teveel om op te noemen, een avond is niet genoeg, laten ze er volgend jaar een weekend van maken!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu