Gratis Leuke dingen doen

Creatief in de kerk

De Rijke Meisjes vervelen zich nooit maar vinden het altijd leuk om nieuwe activiteiten uit te proberen. Jammer dat dat vaak een hoop euri’s kost.

Maar vaak genoeg kun je gratis uitproberen of iets bij je past. Denk aam proeflessen zumba en tango, een dagpas of zelfs een week trainen bij een sportschool of een (gratis) workshop. Wij hebben via ‘De wereld van Ikki’ een workshop bloggen/nieuwe media gevolgd en voor een tientje bij de Bieb geBobRosst.

Als jij ook altijd al hebt willen weten of er een kunstenaar in je schuilt kun je je van af 1 18 april uitleven in het Mozeshuis. De Vereniging de Zondagsschilders organiseert activiteiten in de expositieruimte. Vind je het leuk om te tekenen of iets te maken met klei dan ben je ook welkom, je kunt als bezoeker vrijblijvend deelnemen. De prachtige Mozes en Aäronkerk als locatie maakt het extra speciaal.

Dit is het programma van de Zondagsschilders voor de komende periode.

Foto3015 (2)

DSC_0698

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu