Gratis Leuke dingen doen

Oranje all over the place

DSC_0452

Sommige mensen rennen al keihard weg bij de gedachte aan de mensenmassa’s die zich op Koninginnedag door Amsterdam een weg proberen te banen en dit K(r)oningsjaar zal het nog veel drukker zijn. Maar De Rijke Meisjes trotseren de drukte want we willen het spektakel niet missen. Het is dé kans om feest te vieren, mensen te bewonderen, en te genieten van alle creatieve dingen die mensen verzinnen om Koning(inne)dag volledig op te fleuren. Daarnaast is er geen enkele andere dag in het jaar zo’n grote rommelmarkt, zoveel gratis muziek en zoveel leuks te beleven in één stad. Laat je onderdompelen in het oranjefeestgedruis en denk oranje.

Er is echt oneindig veel te doen in de stad, dus we zetten even een paar leuke must see & amp;do’s voor je op een rijtje.

Rommelmarkt heaven: de vrijmarkten in de hele stad (met uitzondering van bepaalde delen in Zuid, en rond de festiviteiten m.b.t. de abdicatie en de kroning. Er zijn in ieder geval Vrijmarkten in het Vondelpark, een deel van het centrum en in Noord op de NDSM.

Daarnaast zijn er een boel gezellige (gratis) feestjes, waar vooral de kids ook heel erg welkom zijn. Vrijhaven (NDSM), Troonopvolgers (Westerpark) en Blijburg

En daarnaast zijn er nog de wat massalere festiviteiten, zoals het (gratis) feest op het Museumplein, in het Olympisch Stadion (niet gratis), het Oosterpark (niet gratis), en het wat ruigere dansgebeuren bij de Rai, Haparandadam, en Voltt en Lockdown op de NDSM (niet gratis).

En als je durft kun je je natuurlijk tussen de menigte begeven op de Dam, of langs de vaarroute bij het IJ.

Oranje Boven, Think Orange! Bedankt Bea! & hallo Wim-Lex en Max! Veel feestplezier allemaal, en….hou het veilig!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu