Gratis Leuke dingen doen

& all that Jazz

De Rijke Meisjes gaan graag naar fijne tentjes om van live (jazz)muziek te genieten. Dat kan op diverse plekken in de stad maar als je elke keer entree moet betalen is dat een behoorlijke aanslag op je portemonnee. In North Sea Jazz Club op het Westergasfabriekterrein kun je wekelijks genieten van (jazz)sessies die rond 21.00 beginnen. Ben je een nachtbraker en wil je na een avondje (uit) eten en borrelen muziek luisteren dan zijn er op vrijdag en zaterdag (vanaf 23.30 uur) de Late Night Live sessies. Jong (jazz) talent speelt tot in de vroege uurtjes de sterren van de hemel.

De gratis Vocal Sessions, onder leiding van Fridolijn van der Poll (leadzangeres van Finn Silver die ik een paar jaar geleden ‘ontdekt’ heb toen ze optrad met haar band in het Vondelpark), zijn zeer de moeite waard. En als je fan bent van Fridolijn kun je voor een tientje eind mei ook nog naar de presentatie van het nieuwe album van Finn Silver in de North Sea Jazz Club.

Als je van de nostalgie bent, kun je je hart ophalen tijdens de Vinyl Sunday’s, waar mooie plaatjes worden grijsgedraaid.

En of dat nog niet genoeg jazz is, zijn er ook nog de Duvel Vibes. Op deze avonden krijgen veelbelovende talenten een podium aangeboden voor een gratis miniconcert in de North Sea jazz Club, maar ook in Bird in Rotterdam en op diverse festivals. Duvel Vibes duurt van april tot en met september.

We like it live!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu