Leuke dingen doen

Hemeltjelief! & keukens op wielen

En dan heb je zomaar ineens een dagje vrij omdat het Hemelvaart is…geen idee natuurlijk wat je met al die tijd moet natuurlijk ;-).

Op de NDSM-werf is vandaag het Hemeltjelief! festival. Een alternatief festival met leuke bands, veel kindervertier (zoals de grootste knutselhoek van Nederland), theater en kunst en een heel goed sfeertje. En dat allemaal voor een vriendelijke festivalprijs van € 15,= voor volwassenen, en natuurlijk kinderen tot 12 jaar gratis (en gelukkig geen muntenkassa’s). Het thema is dit jaar “Als een vis in het water”, en als je durft mag je duikbril en flippers meenemen om een dansje te wagen bij de Flipperdisco. Het festival is van 11.00 – 23.00 uur, en daarna is er voor de die-hard dansers nog een aparte afterparty.

In ons geliefde Westerpark start vandaag Het Weekend van de Rollende Keukens, een supergroot openluchtrestaurant, dat bestaat uit tientallen keukens op wielen. Piaggo’s, touringcars, volkswagenbussen, vrachtwagens zijn omgebouwd tot mobiele keukens waar je tot en met 12 mei a.s. van 13.00 – 23.00 uur al je smaakpapillen kunt verwennen met heerlijke hapjes en drankjes, terwijl je luistert naar toffe bandjes. Je hoeft geen entree te betalen en hoe duur je dagje festival wordt, is afhankelijk van hoe goed je je kunt inhouden bij het zien van al dat lekkers. Bekijk hier een foto-impressie van vorig jaar.

En als je je dan nog verveelt, kun je ook nog naar een speciale Albert Cuyp markt vandaag met een kroningsmarkt en een springkussen voor de kids.

Have fun! DSC_0524

DSC_0391

DSC_0503

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu