Kleding

DansPaleis van Kooten

Eigenlijk willen we het niet verklappen, want als het te druk wordt is het minder leuk, maar morgen is er van 13.00 – 18.00 uur een 80’s discodanspartyspektakel bij het Vondelpark Openluchttheater. DansPaleis van Kooten (inmiddels een begrip bij de Amsterdamse chica’s en chico’s van 30+, eventueel met kids, want die worden onderwijl geëntertained in de kidscorner), is een superleuk dansfeest dat iedere laatste zondag van de maand losbarst in het Tobacco Theater aan de Nes. De Rijke Meisjes hebben inmiddels hun gouden danspasje al binnen, omdat ze regelmatig even bij het danspaleis (van 15.00 -20.00 uur) de voetjes van de vloer doen, maar morgen dansen we dus bij de Open Air versie van dit ode aan de eightiesfeestje. Kasper van Kooten, zijn band, en diverse gastzangers en -zangeressen, en niet te vergeten DJLePoole en DJBeautyKees (Kees Boot) zorgen voor een vibe waarbij je niet stil kunt blijven staan, dus be there or be square.

Dit openluchtconcert is overigens pas het begin van een zomerseizoen gratis concerten in het Vondelpark Openlucht Theater. Dus dan kan je vast even checken hoe leuk het is.

IMG_0021

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu