Gratis Leuke dingen doen

Kunstkijken

Op dit soort druilerige dagen denk je misschien niet meteen aan een wandelingetje, maar als je om de zoveel meter lekker binnen kunst kunt kijken, klinkt het al direct een stuk aantrekkelijker, niet?

De komende tijd, onder andere dit weekend, zijn er diverse kunstroutes in Amsterdam. Gratis kunstkijken en kunstenaars ontmoeten en binnenkijken in galeries. Een prima zaterdag- of zondagmiddagbesteding vinden wij. Fijn om te zien wat een mooie dingen mensen maken, en wat ze daarover te vertellen hebben, en verder gewoon lekker een stukkie door een leuk Amsterdams buurtje lopen en een beetje rondneuzen.

De Rijke Meisjes hebben de dingen graag op een rijtje dus hieronder staan de open atelierroutes voor de komende maanden. En als je te ver van Amsterdam woont, kan je ook op andere plekken kunst checken.

18 – 20 mei: Open Ateliers Westelijke Eilanden
30 mei – 2 juni: Open Ateliers Noord
1 en 2 juni: NDSM Open
5 en 6 juni: Open Ateliers Nieuwmarkt
8 en 9 juni: Open Ateliers Oost.

Volgend jaar zijn er weer routes in de Jordaan, Zuid, en De Pijp.

Veel kunstkijkplezier!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu