Kleding

Verkoop je Prada vanuit je Lada en Sunday Market

Het strandseizoen lijkt nog ver weg maar strand Blijburg heeft de deuren al geopend. Elke laatste zondag van de maand, tot eind september wordt er een kofferbakmarkt gehouden waar je heerlijk kunt struinen en leuke spullen op de kop kunt tkken voor kleine prijsjes. Tweedehands maar ook nieuwe en zelfgemaakte spullen. Wil je zelf een keer verkopen vanuit je auto? Dat kan nog op 30 juni, 28 juli, 25 augustus en 29 september, 15 euro voor tweedehands en een tientje meer als je nieuwe en/of zelfgemaakte spullen wilt verkopen. De entree is gratis en de markt is van 10.00 tot 16.00. Als je toch op IJburg bent kun je meteen door naar de haven waar de Sunday Market voor de tweede keer dit jaar neerstrijkt. Heerlijk uitwaaien, struinen en shoppen op IJburg.

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

  • Reply
    Sindala De Geweldige
    25 mei 2013 at 19:33

    Wij gaan met de citroen, krijg ik dan een zoen?

  • Voeg een reactie toe

    Menu