Gratis Leuke dingen doen

Biertjes, lekker happen en muziek!

Buurtboerderij Ons Genoegen in Westerpark is dit weekend the place to be voor bierliefhebbers. De tweede editie van het Kimchi Farm Festival wordt gehouden op deze idyllische plek aan de Spaarndammerdijk. Je kunt niet alleen nieuwe biertjes proeven maar ook genieten van lekker (biologisch) eten en muziek. Vandaag tot 22.00, morgen kun je er tot 21.00 terecht. De entree is gratis. Neem wel cash geld mee voor de hapjes en biertjes.

Ga je liever richting Vondelpark? Vanavond om 20.30 laten Howard Komproe, Thijs van Domburg en Onno Innemee je lachen om hun (lul) verhalen (de tegenhanger van de vagina monologen) Daarna kun je blijven zitten want dan verandert het theater in een openlucht bioscoop. In samenwerking met Rialto wordt in het kader van World Cinema Amsterdam weer een bijzondere film vertoond.
Wel zin in een film in de open lucht maar dichter bij huis? Pluk de Nacht op het Stenen Hoofd.

Als je je morgen verveelt kun je richting Amstelpark gaan en je smaakpapillen verwennen op de Pure Markt met heerlijk (eerlijk) eten en drinken. Uitbuiken kun je daarna in het park der parken (Vondelpark) met een muzikale suprise act uit de USA. Om 16.30 blaast Candy Dulfer het ‘dak’ eraf met haar saxofoon. Veel plezier!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu