Gratis Leuke dingen doen

New Food Fair en Elandsgrachtfestival

Zaterdag is weer de jaarlijkse New Food Fair in de Haarlemmerstraat en op de Haarlemmerdijk. Ondernemers uit de buurt zorgen ervoor dat je kunt genieten van alles wat ze te bieden hebben op culinair gebied. Van pizza tot oesters, kroketjes van Holtkamp, Turkse specialiteiten, een bordje Thais eten, een Bara en nog veel meer.Je kunt er een glaasje wijn bij drinken, met of zonder bubbels, een biertje of een sapje. Een groot eet en drinkfestijn met in de avonduren buitendiners op drie verschillende plekken. Check de site! http://www.caulils.com/newfoodfair/

Als je van het Amsterdamse levenslied houdt kun je dit weekend je hart ophalen op de Elandsgracht. Zaterdag om 13.00 start het Elandsgrachtfestival met artiesten die ongetwijfeld voor veel gezelligheid gaan zorgen. Mick Harris heeft zijn eigen show met zangtalenten en diverse verrassingen van 18.00 tot 23.00. Zondag een middag en avondvullend programma met o.a Dries Roelvink. Ga uit je dak en zing je keel schor in hartje jordaan. http://jordanees.blogspot.nl/2013/08/elandsgracht-festival-2013.html

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu