Gratis Leuke dingen doen

‘Kieken en gekiekt worden’

De Rijke Meisjes houden van fotografie en gaan graag op stap met de camera om leuke, fijne momenten en festiviteiten vast te leggen. Daarnaast gaan we graag naar Foam om tentoonstellingen te bekijken en duiken we wel eens een galerie in. Bij CNCPT13 aan de Prinsengracht is momenteel een hele mooie expositie te zien ‘Behind the Mirror.
Misschien een idee om deze week een kijkje te nemen of bij één van de vele andere galeries over de drempel te stappen tijdens de Fotoweek die afgelopen zaterdag begonnen is. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd. Heel veel workshops voor als je zelf actief aan de slag wilt of je wilt verdiepen in bijvoorbeeld landschapsfotografie. Of zet je hele familie op de kiek in een fotostudio. Heb je een nieuwe portretfoto van jezelf nodig? Bezoek een pop-up studio en krijg een portet cadeau. Er is zoveel moois te zien en te beleven. Check het programma voor alle activiteiten.

IMG_1956IMG_7660

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu