Kleding

Bookcrossing

Steeds vaker zien we boeken op straat, in een vensterbank, op het station en zelfs in heuse boekenkasten. Op de Zoutkeetsgracht heeft een nieuwe bewoner van de nood een deugd gemaakt. Zijn nieuwe etage aan de gracht is een stuk kleiner dan zijn oude woning dus bedacht hij in het kader van de participatie maatschappij iets leuks. Hij plaatste een Billy boekenkast en zette daarin boeken die hij niet meer nodig heeft. Zo hebben buurtbewoners en passanten (zoals ik) er weer plezier van.’ Het loopt als een tierelier, regelmatig zie ik nieuwe titels staan, zo blijft het mooi rouleren’ zegt de tevreden bewoner.
Andere plekken waar je boeken kunt vinden die je mee mag nemen zijn de weggeefwinkels die overal in het land te vinden zijn. Zie ook Bookcrossing

rm mensjelief 023
rm mensjelief 024

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu