Gratis Leuke dingen doen

Events komend weekend

Vanavond kun je vanaf 22.00 in Toren (het voormalig Shell gebouw in noord) terecht waar een Midnight Market wordt gehouden. Voor vintage en nieuwe spullen.

Zaterdag 28 september kun je de hele avond tot aan het ochtendgloren op stap. Op een aantal leuke locaties op en rond de Wallen vindt de vijfde editie plaats van Nuit Blanche Kunstenaars, artiesten en andere creatieven treden buiten de gebaande paden met beeldende kunst, locatietheater, muziek, co-creatie etc. De voorverkoop schijnt in juni al gestart te zijn, klik even door naar de site voor een ticket.

Op IJburg, aan de Jachthaven en de Krijn Taconiskade kun je weer struinen langs de kraampjes van de Sunday Market en meteen daarna door naar de Pure Markt in Park Frankendael. Happen, tappen en stappen. Geniet van je weekend!
DSC_0051

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu