Kleding Leuke dingen doen

Vintage shoppen

Koopjesjagers en Vintage liefhebbers opgelet. Club Trouw is morgen, 13 oktober omgetoverd in een waar paradijs voor liefhebbers van originele merk-vintage. Je kunt er een Chanel pakje op de kop tikken, een Burberry trenchcoat of een jurkje van Kenzo. Ook accessoires en schoenen van particulieren en kleding van BN’ers. Er zijn biologische hapjes en drankjes verkrijgbaar en dj’s zorgen voor een fijn muziekje. Daarna kun je door naar de Geldersekade 37 waar een vintage groothandel gevestigd zit en waar je ook als particulier voor een goede prijs vintage en army kleding kunt (in)kopen. Deze Vintage Wearhouse is zes dagen per week geopend. Op het NDSM terrein is morgen (en vandaag) ook weer de IJmarkt. Kleding, schoenen, accessoires, bric&brac, meubels, etc etc. Veel plezier en een fijn weekend!

330x0zc=1a=cq=90_C4CKILOSALEPIC_5480

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu