Duurzaam ondernemen Eten en Shoppen Gratis Kleding Leuke dingen doen

Ruilen in Roest

Ruilen en lenen raakt steeds meer ingeburgerd en er worden steeds vaker events georganiseerd waar je spullen die je niet meer gebruikt kunt aanbieden. Ook kun je vaardigheden en talenten aanbieden. Noppes begon hier 20 jaar geleden al mee. Door de crisis zijn er allerhande initiatieven ontstaan die wij, de Rijke Meisjes van harte toejuichen en waar we ook veel plezier aan beleven. Consuminderen, hergebruik, delen en zo ook weer nieuwe mensen leren kennen, hoe leuk is dat! De mensen van Peerby, Thuisafgehaald, Konnektid en Buy Nothing New Maand hebben de handen ineen geslagen en nodigen iedereen uit om zondag, 26 januari in Roest naar hartelust te ruilen en te lenen. (kijk even op The Big Exchange voor de spelregels) Voor muziek en ander vermaak wordt gezorgd.

marieke

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu