Food for thought Gratis Leuke dingen doen

Geluksroute

Vandaag (1 februari) en morgen kun je in Haarlem de geluksroute lopen. Langs de route bevinden zich winkeltjes, galeries, en standjes waar je geluk kunt plukken. Het aanbod is nogal gevarieerd: een knuffel, een kastje vol met wijsheden, meditatie, een speedreading of tarotconsult, een jutterswandeling, je kunt naar een sprookjesverteller luisteren, een workshop “gewoon jezelf zijn” volgen ;-), mindful leren snoepen, een shiatsu of voetreflexmassage ondergaan, etc. etc. Voor de kids is er een speciale kidsroute.

Bij een aantal op de plattegrond aangegeven punten kun je een geluksbandje ophalen waarmee de geluksbrengers kunnen zien dat je meedoet aan de route. Deelname is gratis (voor sommige workshops zal een kleine bijdrage gevraagd worden voor materiaalkosten).

plattegrond-geluksroutehaarlem

Beide dagen kun je van 10.00 uur tot 17.00 uur deelnemen aan de route.
Veel geluksplukplezier!

DSC_0025

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu