Gratis Leuke dingen doen

BOOM! Amsterdam is een opera in BoLo

Zaterdag 8 februari staat Bos en Lommer in het teken van de opera. Om 13.00 uur zal op het Bos en Lommerplein de muzikale middag BOOM! Amsterdam is een opera worden geopend met een optreden van een koor van 300 zangers en zangeressen.

BOOM! Amsterdam is een opera is een initiatief van De Nederlandse Opera dat de afgelopen maand op diverse locaties in Amsterdam plaatsvond. Met oa. het bezingen van bijzondere bomen in een one minute opera wordt aandacht gevraagd voor de natuur en duurzaamheid. In bijna alle winkels op de Bos en Lommerweg worden zaterdag liederen gezongen met teksten van bijzondere vrouwen uit de buurt over hun kijk op “moeder natuur”. De liederen worden gezongen door studenten van het concervatorium. Daarnaast wordt een bewerkte versie van het klassieke meesterwerk Ring des Nibelungen ten gehore gebracht. Het evenement duurt tot 16.00 uur en is uiteraard gratis.

IMG_8575

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu