Eten en Shoppen Food for thought Kleding Leuke dingen doen

Foodies Fair & Restaurant Day

Komend weekend staat weer in het teken van smikkelen en smullen.

Zaterdag 15 februari is het Portugese, Italiaanse, Nieuw-Zeelandse, Griekse, en Russische hapjes proeven tijdens de Foodies Fair van 10.00-17.00 uur op het plein bij de Bosboom Toussainstraat en de Eerste Constantijn Huygensstraat.

Zondag is het Restaurant Day. Restaurant Day is een wereldwijd evenement en het idee is dat iedereen een dag een restaurant, café of een bar kan runnen. Op kantoor, thuis, in je tuin, in een park of op een strand. Je kunt het zo gek niet bedenken. Een dag ben jij de topchef in je eigen toko en brouw je je eigen haute cuisinaire gerechtjes. Hoe het werkt, en bij welke eendagsrestaurants je terecht kunt, kun je hier checken.

Om een voorbeeldje te geven: <a href="http://apres ski garage restaurant ” title=”Apres ski garage restaurant ” target=”_blank”> serveert pompoensoep met gamba’s en een menu voor € 12,50.

Bon apetit!

20140211-214420.jpg

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu