Gratis Leuke dingen doen

Boekenweek!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de boekenweek komt er weer aan! Met veel activiteiten verspreid over de stad en met het boekenweekgeschenk op zak (dit jaar geschreven door Tommy Wieringa, één van de favoriete schrijvers van de Rijke Meisjes) kun je op zondag 16 maart weer gratis treinen door heel Nederland. Van 8 t/m 16 maart kun je je favoriete schrijver in real live zien en horen, in dit overzicht vind je alle (landelijke) activiteiten.

Zin om zelf te schrijven? Dit jaar is het thema reizen, t/m 31 maart kun je meedingen naar een literaire reis naar Marokko. Abdelkader Benali is je gids en neemt je mee op ontdekkingsreis. Beschrijf je mooiste reiservaring in maximaal duizend woorden en wie weet kun je in mei je koffer pakken. Er is plek voor vijf deelnemers.

Niet uitgenodigd voor het Boekenbal? Geen nood, Paradiso heeft al jaren een veel leuker alternatief, het Bal der Geweigerden. Voor 15 euro ben je de hele avond onder de pannen.

reizen 011

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

  • Reply
    gouweleeuw
    6 maart 2014 at 11:35

    ja dat vind nu leuk aan de boeken week dat je gratis mag reizen. ik had hem verleden jaar gebruik voor de genoeg dag in Amsterdam lekker warm weer en wel koud maar dat mag de pret niet drukken.

  • Voeg een reactie toe

    Menu