Kleding

Openingsfeest Blijburg

De weersvoorspelling voor morgen is niet denderend maar laat dat je er niet van weerhouden om richting IJburg te gaan. Stadsstrand Blijburg maakt zich op voor een nieuw seizoen en opent met een fijn feestje. Vanaf 17.00 is er live muziek en zijn er spetterende optredens.

Vrijdag 28 maart is de eerste Friday Night Jazz avond (vrij entree) waar nationale en internationale jazz muzikanten de sterren van de hemel spelen en je oren strelen.

Op 30 maart ben je welkom op de eerste kofferbakkenmarkt van het seizoen. Keer je (kleding) kast ondersteboven, ga op zoek op zolder naar kleren, schoenen en andere spullen die je niet meer gebruikt en verkoop ze op deze gezellige en kleinschalige markt. Meld je aan op kofferbakmarkt@gmail.com of kom koopjes op de kop tikken.

hemelvaartweekend 186 (2)

blijburg 001

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu