Gratis Leuke dingen doen

Museumweekend

Altijd al een kijkje willen nemen in Nemo? Komend weekend is de entree gratis! Van 09.30 – 17.30 uur kan je meer te weten komen over de wereld van de wetenschap en technologie. Het thema is water, deltawerken en maritieme technologie.

Dit weekend nemen 300 musea deel aan het Museumweekend. Check de site om te zien wat er allemaal in de musea te beleven valt. Het belooft een interactief weekend te worden, met gratis rondleidingen en veel doe-dingen. Voor de kids dus ook helemaal leuk. Broodjes bakken in De Oude Bakkerij in Medemblik, Abstracte schilderijen maken in het Kinderatelier van het Cobramuseum, zaterdag kan je een mindfulness-sessie doen bij het Dolhuys in Haarlem en is er een schoenenruilbeurs in de Kunsthal in Rotterdam. Niet alle musea zijn gratis; sommige hanteren een korting van 50%. Maar een lekkere dosis cultuur kan natuurlijk helemaal geen kwaad, dus veel plezier dit weekend!

20140402-234259.jpg

20140402-234408.jpg

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu