Food for thought Gratis

Groenvoer

In het kader van gezond leven en toch besparen kwamen De Rijke Meisjes op Facebook een handige groenten tip tegen:laat je groenten hergroeien! Veel groenten komen opnieuw uit als je ze in een bakje water zet. Soms kun je de wortels die eruit groeien eten en soms komt er een hele nieuwe plant uit. Op deze sites vind je tips en trucs.

Moestuintjes zijn ook helemaal hip natuurlijk en met een beetje groene vingers kun je al gauw een boel geld besparen. Bovendien vinden veel mensen het ook nog heel ontspannend, dus is de yogacursus ook weer uitbespaard. Wil je meer weten over moestuintjes, schrijver Maarten ’t Hart heeft vanaf 7 april jl. een programma bij de VPRO over hoe je een moestuin onderhoudt “Maarten’s moestuin“. Heb je geen tuin maar wel een leuke balconia dan kan je daar natuurlijk ook lekker een paar tomatenplantjes en wat stekkies neerzetten. Rijk Meisje Gerda heeft haar balkonnetje vol staan met kiemplantjes en groentjes. Lekker vers!

Los van het feit dat het je geld bespaart, staat het ook nog grappig op je vensterbank of op je balconia, van die bakjes met groenvoer.

foto (9)

10253368_707342065982663_1930749196_n

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu