Kleding

Laat maar wapperen!

In het Flevopark in Amsterdam Oost wordt zondag 13 april van 13.00 tot 16.00 de Waslijn kledingruilmarkt gehouden. Dit concept is in 2012 gestart met als achterliggende gedachte om kleding op deze manier een tweede leven te geven en mensen (buurtgenoten) samen te brengen. Wij vinden dit een geweldig initiatief. Waarom nieuwe kleren kopen als je ook kunt ruilen? Shoppen met de hand op de knip, op een leuke locatie en andere mensen ontmoeten, wat wil je nog meer? De waslijnen worden gespannen bij de hoofdingang van het park, bij lunchroom Flevor.

Deze editie kun je dames en kinderkleren naar hartelust ruilen. Op zaterdag, 31 mei worden de waslijnen gespannen in (Mid)West (Cabralstraat 1). Kleding die overblijft gaat naar een goed doel wat elke editie verschillend is (13/4 en 31/5 is dat Dress for Success). De entree is gratis, wel even van tevoren aanmelden. Hier vind je de spelregels als je nieuwsgierig geworden bent en je kleding wilt ruilen.

Dit initiatief is landelijk, check de Waslijn op Facebook voor andere steden.

waslijn

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu