Eten en Shoppen Gratis Hotspot Kleding Leuke dingen doen Ruilen Stadstruinen

Paasbest

Dit Paasweekend valt er weer veel te beleven in de stad.

In het Beatrix park is de tweede Pure Markt van dit jaar. De liefhebbers van de Sunday Market moeten geduld hebben tot 4 mei want dit weekend, 20 april staat al het leuks en lekkers in Den Haag. Rond de Grote Kerk staan de kraampjes uitgestald, er is veel muzikaal vertier en de kinderen worden ook niet vergeten. Check Sunday Market.

Wel is er weer een NeighbourFood Market in de zuiveringshal Westergasfabriek op eerste paasdag. Voor de kinderen zijn er binnen en buiten op het terrein chocolade paaseieren verstopt.

In Oud West is men druk doende om een nieuwe hotspot uit de grond te stampen, de oude tramremise wordt verbouwd en een deel is al opengesteld voor publiek. Neem anders een kijkje op zaterdag, 19 en zondag 20 april want dan vindt de eerste editie van de Local Goods Weekend Market plaats. Met alleen maar producten die in Amsterdam ontworpen en gemaakt zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden, van kleding, food, brillen, tassen tot meubels en fietsen.

Op tweede paasdag kun je ook naar Roest, waar de Easter editie van The Big Exchange gehouden wordt. Diverse ruilorganisaties hebben de handen weer ineen geslagen om de grootste deel- en ruilmarkt van Nederland tot een succes te maken. Dus neem je vaardigheden, eten en ruilspullen mee en maak jezelf en een ander blij.

Pasen

Vrolijk Pasen!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu