Kleding

Workshops, muziek, kampvuur en meer…

Op zaterdag, 3 mei vindt er op de Buurtboerderij in Westerpark een leuk festijn plaats, het Zaaifeest. Je kunt meedoen aan een (gratis) workshop mindfulness, yoga of schilderen. Er zijn kinderactiviteiten, er is een kampvuur en er wordt ouderwets plaatjes gedraaid. De Vlaamse singer- songwriter Esther van Hees treedt op , hier kun je meer over haar lezen en een paar van haar nummers beluisteren.

De inwendige mens wordt ook niet vergeten, de Curry Queens (bekend van de NeighbourFood Market en de Pure Markt) zorgen voor lekkkere hapjes en er zijn tal van kraampjes. Je bent welkom vanaf 13.00.

Wij gaan zeker een kijkje nemen want we houden wel van een feestje en vinden dit een super fijne plek. Je kunt er ook elke dag terecht voor een maaltijd. Binnenkort informeren we je waar je voor weinig geld lekker kunt eten dus hou ons blog in de gaten.

Fijn weekend!

first-draft-zaaifeest3 (1)

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu