Eten en Shoppen Gratis Kleding Leuke dingen doen Muziek

Voorproefje van de zomer

Binnenkort kun je weer genieten van muziek, cabaret en dans in het Openluchttheater in het Vondelpark. De aftrap is zondag 1 juni met hiphop, musical (Hij gelooft in Mij) en De Kik. Wij kunnen ons daar nu al op verheugen. Check hier alvast het programma.

Aanstaande zaterdag, 24 mei is het Openluchttheater het toneel voor ontwerpers, kunstenaars, muzikanten en meer. Vorig jaar organiseerde Sissy Boy de eerste Spring Garden Market op Strandzuid. Een mix van kraampjes van jonge ondernemers/designers (kleding, accessoires voor huis en tuin, brocante meubels, bloemen en planten) live muziek, heerlijk eten en drinken. Hetzelfde concept kun je zaterdag verwachten in hartje Vondelpark.

BBrood geeft om 14.00 een workshop brood bakken. Deelname is gratis, er zijn echter maar 10 plaatsen dus informeer even of er nog een plekje beschikbaar is (via summermarket@sissy-boy.nl).

Als je je dag sportief wilt beginnen kun je meedoen aan een yoga- en boottcamples. Je kunt je hiervoor aanmelden, de late beslissers kunnen zich zaterdag ook nog melden (om 9.30 start de les). Na een uurtje inspanning kun je genieten van een heel gezond ontbijt. Voor de les en het ontbijt wordt een bijdrage van € 5,= gevraagd. De Sissy-Boy Summer Market duurt tot 19.00 en is gratis toegankelijk.

FLYER-VOORKANT

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu