Eten en Shoppen Gratis Kleding Leuke dingen doen Muziek

Dag van het Park en Kofferbakmarkt Blijburg

Aanstaande zondag is er van alles te doen in de (Amsterdamse) parken tijdens de Dag van het Park. Van Bootcamp in het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark, kindertheater in het Flevopark, een lentefeest in de Voedseltuin IJplein tot picknicken in de Hortus, een rondvaart door de kronkelige wateren van het Amsterdamse Bos (laatste twee zijn niet gratis) tot de Pure Markt in Park Frankendael en nog veel meer.
Klik hier voor alle activiteiten. Trek erop uit, sport, slenter, relax en geniet!

Toch liever zondag richting strand? Op strand Blijburg is het weer tijd voor de maandelijkse kofferbakmarkt. Onder het motto Verkoop je Prada vanuit je Lada wisselen miskopen, curiosa en prullaria van eigenaar. De markt duurt tot 16.00. Om 17.00 kun je luisteren naar soulzangeres Njambi Atemba, om 19.00 popcovers, jazz zangeres Esther Visser, Lils Mackintosh en nog meer fijne optredens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7250500826_e6cf466b5c_b

Vergelijkbare artikelen

1 Reactie

  • Reply
    gouweleeuw
    24 mei 2014 at 16:00

    dat is leuk dat er wat allemaal te doen is .is ook leuk voor de kinderen

  • Voeg een reactie toe

    Menu