Kleding

Buurtruil in Zuid en de Waslijn in West

Op de markt op de Marathonweg in Amsterdam Zuid kun je zaterdag 31 mei kleding, spullen, kennis, vaardigheden en maaltijden ruilen. In Roest is er al twee keer een ruilbeurs georganiseerd. Ook dit keer hebben Peerby, Konnektid, Thuisafgehaald en Buy Nothing New Maand de krachten weer gebundeld om deze ruilhandel mogelijk te maken. Schroom niet, bak die taart, neem je cd’d en dvd’s mee, bied een workshop aan. Morgen tussen 12.00 en 16.00. Voor meer info Buurtruil.

Nog niet uitgeruild? Na de Buurtruil in zuid kun je in west kleding, schoenen, tassen en accessoires inleveren en met een hele nieuwe garderobe weer huiswaarts gaan. Dit event, De Waslijn is van 14.00 tot 16.00 en gratis, wel even aanmelden!

ost 13-4 009

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu