Gratis Leuke dingen doen

Kunstkijken in de Jordaan

In de Jordaan stellen heel veel kunstenaars tot en met zondag 1 juni hun ateliers open voor belangstellenden. Deze kunstroute wordt elke twee jaar gehouden. Als je toch al van plan was om door de Jordaan te slenteren pik dan meteen dit evenement mee en vergaap je aan al het moois wat er te zien valt. Van fotografie, schilder- en beeldhouwkunst, edelsmeden tot mixed media.

Elk jaar is er een thema, dit jaar is dat “Geld’. Alle kunstenaars hebben speciaal voor de Centrale Expositie een werk over “Geld” gemaakt. De kunstwerken worden zondag geveild in het kantoor van Talentfirst aan de Westerstraat 187 wat als locatie dient voor de Centrale Expositie.
De deelnemende kunstenaars vind je hier en dit is de plattegrond.

10388352_734386653278204_125363720_n

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu