Gratis Leuke dingen doen Muziek

Beeckestijn Pop

Meestal bloggen we over leuke dingen doen in Amsterdam, maar dit festival in de buurt van Haarlem mag niet onvermeld blijven. Beeckestijnpop is een jaarlijks terugkerend gratis event dat gehouden wordt in de tuinen van Slot Beeckestijn. Bands die op Beeckestijnpop zullen spelen zijn oa. Chef’s Special (voormalige huisband van DWDD), Hallo Venray en The Benelux. Op de drie podia staan ook een paar (voor de meesten) onbekende namen, maar daarom niet minder talentvol, en het sfeertje is altijd top.

Er zijn ook diverse kinderactiviteiten en er is genoeg ruimte om een kleedje uit te leggen. Boterhammen en beleg in plastic verpakking mogen mee naar binnen, maar op het festival zelf is natuurlijk van alles te verkrijgen. Zonnestralen, fijne bandjes, een picknickkleedje, gezellige mensen mee; een prima start van een lekker lang Pinksterweekend!

En: Velzen-Zuid heeft een station, dus je kunt er vrij makkelijk met de trein komen, klein stukje door het dorp lopen en een bospad op en je bent op de bestemming.

Vrolijke Pinksteren!

The Benelux

Wat : Beeckestijnpop
Wanneer: 7 juni 2014
Waar : Landgoed Beeckestijn (Velzen-Zuid, bij Haarlem)
Tijd : 13.00 – 22.00 uur

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu