Gratis Leuke dingen doen Muziek

Borrelconcerten en meer op het Stenen Hoofd

Het Stenen Hoofd is een stukje land, gelegen aan de Westerdoksdijk.
In de jaren ’90 werd het een strand, voor zover wij weten het eerste stadsstrand van Amsterdam. Je kon er heerlijk zonnen, een hapje eten en in de avond was er muziek en een kampvuur. Een strandje is deze fijne rafelrand allang niet meer.

In 2012 werd stadsdeel West eigenaar. Er is een samenwerkingsverband met Stichting Stenen Hoofd. Er wordt gesproken over de herinrichting van het terrein. De Stichting die al 25 jaar betrokken is bij dit stukje land wil zich hard wil maken om dit unieke plekje aan het IJ te behouden voor gebruik door de buurt en voor kleinschalige culturele activiteiten. Samen verzorgen ze ook de programmering van activiteiten. Zoals ‘Pluk de Nacht’ het jaarljkse openluchtfilmfestival. Van 6 t/m 16 augustus kun je weer films kijken die in Nederland (nog) niet in de bioscoop hebben gedraaid.

Woensdag, 28 mei j.l was de premiere van de eerste womibo (woensdagmiddagborrel) tijdens de borrel cq picknickconcert

Neem je picknickkleedje mee, iets te happen en te drinken en geniet van live optredens die gepland staan op 11 en 25 juni. Bij voldoende belangstelling en enthousiasme wordt het vervolgd! Zelf optreden? Dat kan ook, stuur dan een mail naar info@stenenhoofd.nl. Voor meer vertier op het Stenen Hoofd klik je hier Onder andere op 21 juni een Midzomer Buurt BBQ. Met biertjes, biologische frisdranken, wijn en relaxte muziek.

Stenen Hoofd 2013 buurtfeest

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu