Gratis Leuke dingen doen Muziek

Vondelparkfestival en Cruquius op Zondag

Ook dit weekend hoef je je absoluut niet te vervelen. Het Vondelpark bestaat 150 jaar en om dat te vieren is er vandaag van 12.00 tot middernacht, verspreid door het hele park van alles te zien en te beleven in het park der parken. Teveel om op te noemen. Silent disco, klassieke concerten op het bordes van VondelCS, tulpen plukken, rondleidingen door het park, workshops, lezingen, een megapicknick, Pop- Up restaurant, kinderactiviteiten en nog véél meer.

Voor de muziekliefhebbers begint om 15.00 in het openluchttheater een groots optreden van Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley en Glennis Grace. Om 23.00 treedt Waylon op bij het beeld van Vondel. Check hier het volledige programma.

Zondag gaat het feest gewoon door met om 12.00 klassieke muziek. Later in de middag staat Lilian Vieira (Samba Soul) op het podium. Deze Braziliaans Nederlandse zangeres heeft veel opgetreden met haar band Zuco 103 en weet als geen ander hoe je een feestje kunt bouwen.

Op de Cruquiusweg in Oost kun je zondag luisteren naar (jazz)muziek, speciale biertjes proeven, een live Art sessie meemaken, naar dichters luisteren, over de vrijmarkt slenteren en na zonsondergang film kijken. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Cruquius op Zondag!

Het is de bedoeling dat Cruquius op Zondag maandelijks plaats gaat vinden, zondag de aftrap!

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu