Eten en Shoppen Gratis Kleding Leuke dingen doen Muziek

Holland Festival

In het kader van het Holland Festival zijn er tot en met 29 juni een aantal gratis toegankelijke evenementen.

In het Vondelpark Openluchttheater kun je vanavond kennis maken met de Indiaase keuken. Er is vanaf 18.00 uur een India Picnic.
Proef van authentiek Indiase streetfood, naan-brood, curry’s en salade. Ondertussen kun je genieten van Bollywood Beats van DJ Safri. Jelle Brandt Corstius komt spreken over voedsel en duurzaamheid in India.

Vrijdag, 27 juni kun je in de SkyLounge van het DoubleTree hotel luisteren naar Balkan muziek van het Carlama Orkestar. De groep heeft een bijzondere bezetting, naast slagwerk is nagenoeg de hele saxofoonfamilie present: van sopraansaxofoon tot bassaxofoon. Het begint om 23.30 uur en de toegang is gratis.

Opera liefhebbers komen zaterdag, 28 juni aan hun trekken in het Oosterpark. Daar wordt om 20.00 uur op een groot scherm de opera Falstaff vertoont. Lekker met een kleedje, een hapje en een drankje op het gras genieten.

IMG_4685

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu