Festivals Gratis Leuke dingen doen

Red Light Jazz

Gisteravond opende Michiel Borstlap het evenement Red Light Jazz in het Bethanienklooster en blies Hans Dulfer het dak eraf in Casablanca. Deze eerste editie is een ondernemersinitiatief met de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Ook vandaag en morgen kun je in hartje Amsterdam, op en rond de Wallen genieten van live jazz optredens.
Bekende en wat minder bekende muzikanten spelen de sterren van de hemel en veel optredens zijn gratis toegankelijk.
Saskia Laroo staat vanavond in Casablanca, van 20.00 tot 22.00 kun je in Bethany’s Jazz Club luisteren naar Deborah J. Carter en Zandscape en aansluitend voetbal kijken op een groot scherm. In Paleis van de Weemoed treedt Pigalle 44 op. Op zondag gaat het feest door van 12.00 tot middernacht.

Check deze link voor meer informatie, de agenda en de locaties.

redlight_jazz

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu