Gratis Leuke dingen doen Muziek Op de kop getikt

Museum Market en Kofferbakmarkt

Op het Museumplein kun je zondag 20 juli struinen langs meer dan 100 kramen. De Museum Market beloofd weer een feestje te worden. Naast standjes vol kleding, sieraden, woonaccessoires, tassen, kunst en meer van ontwerpers is er ook voldoende te eten en zijn er optredens. Onder andere jazz, wereldmuziek en een dj. Ook kun je meedoen aan een tekenworkshop. De markt is van 12.00 tot 18.00 uur. Als je uitgekeken bent kun je richting Vondelpark gaan waar singer songwriter Steye om 16.00 met een aantal muzikanten een optreden geeft. Om 17.00 is het tijd voor jazzband BRUUT!

Op Blijburg is zondag ook de maandelijkse kofferbakkenmarkt. Normaal gesproken de laatste zondag van de maand maar dit keer een weekje vervroegd. Blijburg is vanaf 8.30 uur al open, de markt duurt tot 16.00. Daarna kan je blijven plakken want later in de middag start een djemsessie.

Wij worden heel blij van de Friday Night Live Club bij Blijburg. Superfijne optredens van muzikanten die hun liefde voor de muziek delen. Met aanstaande vrijdag, de 25ste, een optreden van jazz zangeres Lils Mackintosh en Clous van Mechelen. Dat wordt genieten!

IMG_2540

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu