Duurzaam ondernemen Eten en Shoppen Festivals Gratis Kleding

Moderne Hippies in Roest

Op en rond het strandje van Roest waan je je vanmiddag in het hippie tijdperk. Bloggerscollectief Moderen Hippies willen mensen laten ervaren waar ze over schrijven en dat is veel. Talloze kraampjes met (vintage) kleding, cosmetica op natuurbasis, kunstige kunst, dromenvangers, juwelen, (raw) chocolade en meer staan verspreid  over dit fijne stadsstrandje. Ook zijn er workshops, kun je je laten masseren en er is veel muziek. Wil je meer weten over de standjes, de workshops en wie wanneer optreedt , dan kun je hier  klikken. Het begint om 13.00 en na 19.00 is er een afterparty tot middernacht. Entree kost je slechts een glimlach en neem een goed humeur mee 😉

Aan de andere kant van de stad, op het Westergasterrein is er weer een Neighbour Food Market. En in Park Frankendael wordt de Pure Markt gehouden. Liever een beetje hangen in het Vondelpark? Om 15.00 is er een optreden van Shirma (Rouse) Soul Kitchen.

 

 

10524693_592819124172058_6198860150942571643_n

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu