Festivals Gratis Leuke dingen doen Muziek

Openlucht films, kunst en free jazz

De zomertijd vlieg om, maar tot 31 augustus staan er bijvoorbeeld in het Westerpark nog wel wat superleuke evenementen op de agenda.

Summer Sessions bij de North Sea Jazz Club/Pazzani, om maar iets te noemen. Gratis naar singer-songwriters en jazz talenten luisteren, van woensdag tot en met zondag, van 19.00 – 22.00 uur.  Naast de gratis toegankelijke Talent Sessions zijn er ook nog  de Allstar sessions; optredens van gerenommeerde artiesten zoals Roy Ayers en Matt Bianco. Hiervoor moet je wel even een kaartje scoren.

Naast Pluk de Nacht op het Stenen Hoofd is er nog meer buiten film te zien in Amsterdam. Op dit moment tijdens het World Cinema Festival en in het Westerpark op zaterdagavond bij Het Ketelhuis. Dit jaar staat bij de Ketelhuis Openlucht Bios de Nederlandse film centraal, met zaterdag 23 augustus Alles is Liefde van Joram Lursen en zaterdag 30 augustus de hilarische komedie Lang & Gelukkig van Pieter Kramer (met oa. Alex Klaassen en Arjan Ederveen). De films beginnen rond 21.30 uur.

Ook kun je op zaterdag een kijkje bij nemen bij het project Angels’ Share van kunstenaar Herbert Nouwens. Tot eind augustus zal om 17.00 uur bij zijn kunstwerken, die over het park verspreid staan,  een muziekoptreden plaatsvinden.

 

20130706-155140.jpg

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu