Eten en Shoppen Gratis Hotspot Leuke dingen doen

Marktstruinen

Er staat weer een marktweekend voor de deur. En dat komt goed uit, want het wordt toch geen strandweer. Met een beetje marktstruinen (binnen als het regent) en buiten (als het zonnetje weer even doorkomt), kom je het weekend prima door toch? We zetten even een paar leuke marktjes op een rij:

Naast de altijd leuke Noordermarkt, Albert Cuyp, Ten Kate en Dappermarkt, is er vandaag (23 augustus) en morgen vanaf 11.00 – 17.00 uur een Local Goods Market in De Hallen. Elke keer staan er weer verse kraampjes met leuke nieuwe hippe Indie brands ontworpen en geproduceerd in Amsterdam. Van fietsen tot muffins, tot kleding tot zelfgebrouwen bier. You name it, maar dan op z’n Amsterdams.

Ook dit weekend is weer alle zooi van zolder gehaald, zijn garages uitgemest en zijn de leukste spulletje weer gedisplayed op de grootste rommelmarkt van Europa, De Ijhallen. Lekker binnen dit keer dus zeker geen regen op je hoofd. De entree is € 4,50, maar met een beetje mazzel heb je dat er in no time uit, als je naar buiten loopt met mooie nieuwe aanwinsten voor een prikkie.

De Pure Markt is altijd fijn, en morgen is ie van 11.00 – 17.00 uur in Ouderkerk aan de Amstel.

Bij de geitenboerderij in het Amsterdamse bos is een boerenmarkt, vanaf 10.00 uur vandaag.

En zet maar vast in je agenda voor volgend weekend: De Uitmarkt! Deze opening van het nieuwe theaterseizoen is wat De Rijke Meisjes betreft een van de hoogtepunten van het jaar.

IMG_9656

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu