Festivals Gratis Leuke dingen doen Muziek

Weekend vol theater, muziek, cabaret en meer..

Morgenavond gaat de Uitmarkt van start op het Museumplein met een gevarieerd programma en als uitsmijter om 23.00 het állerlaatste concert van Acda en de Munnik. Zaterdag en zondag kun je een voorproefje nemen van al het fijns wat in het nieuwe seizoen te zien en te horen zal zijn in theaters en op podia. Van toneel, cabaret , dans tot literatuur en muziek.

Om maar wat te noemen: Javier Guzman, Daniel Arends, Dames voor Na Vieren,  Martijn Koning, Het Nationale Toneel,  The Benelux, Alderliefste, Wicked Jazz Connection , Blue Grass, Bixby, Michiel Borstlap en het Scapino Ballet. Voor ieder wat  wils,  klik hier voor het programma.

Zondag kun je ook een bezoekje brengen aan Buurtboerderij Ons Genoegen in het Westerpark waar het einde van de zomer wordt gevierd met comedy, straattheater, muziek, eten en drinken. Het programma start om 14.30.

Of bezoek het Rembrandtpark. Op het veld tussen de kinderboerderij en bouwspeelplaats ’t Landje vindt voor de 9e keer het Rembrandtparkfestival plaats. Met heel veel activiteiten voor jong en oud, optredens, (biologisch) eten en drinken, een Vintage modeshow en acrobatiek. Ook is er een vlooienmarkt met veel kraampjes. Om 1130 en 14.30 kun je deelnemen aan een introductieworkshop Chi Kung. Van 11.00 tot 17.00 en gratis toegankelijk.

Liever alleen muziek(optredens) in de open lucht in een wat intiemere setting? In het Erasmuspark staat een podium waar zondagmiddag vanaf 13.00 een aantal muzikanten hun opwachting maken. Jong aanstormend talent , singer-songwriters strelen je oren met om 15.00 David Vos. Hij zingt  o.a liedjes van Jacques Brel, Ramses Shaffy en Lennaert Nijgh. Nog meer optredens zijn er op 7, 14 en 28 september. Nu alleen nog duimen voor een blauwe lucht en een lekker zonnetje.

IMG_1380

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu