Eten en Shoppen Food for thought Leuke dingen doen

Food Night & New Food Fair

Wij houden erg van struinen over markten en eten en als we dit kunnen combineren vinden we dat helemaal leuk. Daarom zijn we ook blij met initiatieven zoals de Neighbour Food Market, de Sunday- en de Pure Markt. Zaterdagavond staat de Javastraat in het teken van eten tijdens de Food Night.  Je kunt  kennismaken met al het lekkers wat food ondernemers uit  de hele stad en vooral Oost  te bieden hebben. Van couscous, paella, scharrelkippetjes tot Koreaanse bbq en soulfood. Drink er een Italiaans wijntje bij of een glas lokaal gebrouwen bier. Naast eten en drinken kun je ook vintage shoppen want er staan ook kramen met retro servies, interieurspullen, kleding en accessoires. De Food Night start om 17.00 uur en eindigt zo rond 23.00 uur.

Ook de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk wordt zaterdag omgetoverd tot een groot eet en drink walhalla: de New Food Fair. De achttiende editie alweer en elk jaar iets om naar uit te kijken. Onder andere kroketjes van Holtkamp, oesters, een pittige Thaise of Tibetaanse hap, eten van de Turk, een versgeperst sapje, glaasje wijn of bubbels en ’s avonds aanschuiven aan één van de lange tafels voor het buitendiner. Als dat geen vakantiegevoel in eigen stad geeft!

mosselpan

 

champie

nff

 

 

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu