Eten en Shoppen Festivals Gratis Leuke dingen doen Muziek

Bankjescollectief & Noorderpark Festival

Elke eerste zondag van de maand verandert Mokum in een groot openluchtcafé. Het Bankjescollectief nodigt elke inwoner uit om van het bankje voor je deur een ontmoetingsplek te maken voor buurtgenoten en daar een klein feestje te bouwen.

De meeste ontmoetingsbankjes staan (nu nog) in Oost. Je kunt zondag een toer door het stadsdeel maken en je te goed doen aan Indiase Chai thee met een homemade gebakje, een portretfoto laten maken, een dansje doen bij Tanja & Iggy of breien, haken en punniken op het Breibankje.  Kleding ruilen, vakantieverhalen uitwisselen of gewoon lekker bankhangen behoort ook tot de opties. Een relaxte en laagdrempelige manier om je buurt- en stadgenoten te leren kennen. De Rijke Meisjes vinden dit een superleuk initiatief en hopen dat er steeds meer bankjes bijkomen in de stad. Voor alle bankjes en de activiteiten klik je hier.

In Noord kun je zondag naar het Noorderpark Festival.  Heel veel vertier & vermaak voor jong en oud, van 11.00 uur tot 20.00 uur. Optredens van o.a Jeroen Zijlstra, Brown Hill, kunstworkshops, Magic Circus, een markt, veel eten en drinken, het jongerenfestival Zelfie, De Wereld Draait Noord, Salsa Burenbal en nog veel meer.

Dus vervelen is alweer geen optie dit weekend 🙂

IMG_5174

 

 

IMG_9647

 

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu