Festivals Food for thought Gratis Leuke dingen doen Stadspareltje

Pop Up Week Amsterdam

Hipper dan hip en helemaal hot: pop-up stores en evenementen. Het kenmerk van de pop up is dat het vaak op leuke locaties is, heel creatief en innovatief is en altijd van tijdelijke aard. In Amsterdam popt het een na het ander up en dat vraagt om een feestje: de Pop Up Week!

De Pop Up Week is een meerdaags festival met allerlei evenementen georganiseerd door Amsterdammers, culturele instellingen en bedrijven waarbij de creatieve en innovatieve kant van Amsterdam in het zonnetje wordt gezet. Dankzij het pop up concept is er meer mogelijk in de stad en wordt op een goede manier gebruik gemaakt van leegstand en de vraag naar nieuwe ideeen en invalshoeken. Het geeft kunstenaars, ontwerpers, creatieve geesten een mogelijkheid om zich te presenteren aan de crowd zonder daarvoor een dure ruimte te moeten huren. En het principe van de pop up past goed bij de zapcultuur van nu, niet te lang hetzelfde op dezelfde plek. Afwisseling en variatie en never a dull moment.

Van 18 tot 28 september kun je heel veel leuke dingen ontdekken en doen in de stad. Bijvoorbeeld: logeren in een galerie, foodconcepten van chef Jean Beddington proberen, meedoen aan een Bollywood flashmob, naar netwerk kleding swap feestje, naar een popup bookstore, of woendagochtend om 06.30 uur (voor je naar je werk gaat) helemaal losgaan op de dansvloer. Plenty leuks waarmee je je zeker gaat vermaken! Wees erbij want voor je het weet is het weer weg en komt er weer iets anders voor in de plaats. De meeste events zijn gratis toegankelijk.

Check de link voor meer info.

IMG_1860

Vergelijkbare artikelen

Geen reacties

Voeg een reactie toe

Menu